woensdag 4 september 2013

Mijn eerste verjaardag met Rupsje nooitgenoeg


Ik denk dat iedereen het wel kent. Het prentenboek 'Rupsje nooitgenoeg' van Eric Carle. Het verhaal over het rupsje dat zo'n honger heeft dat hij maar door eet. Elke dag wordt hij een beetje dikker. En aan het einde van het boek transformeert die in een prachtige vlinder.
En wat is er nu leuker als je 1 jaar wordt, dat je een feestje krijgt geheel in het thema van 'Rupsje nooitgenoeg'. Een mooie rups gemaakt van lampionnen als decoratie.Een tafel vol lekkers.De voornaamste kleuren waren rood en groen, die natuurlijk perfect passen in het plaatje.


Het middelpunt van de tafel was natuurlijk de feesttaart voor de jarige. Deze is gevuld met mascarpone-room en verse aardbeien.

Fruit kan natuurlijk niet ontbreken op een tafel in het thema 'Rupsje Nooit Genoeg'.En eerlijk is eerlijk, wat snoep natuurlijk ook niet.


En op het einde mochten alle kindjes nog een zakje meenemen met een cadeautje erin.De lampionnen rups &  schalen met afbeelding rupsje nooitgenoeg:  in samenwerking met Laura van LieLa creaties
Rietjes en cadeauzakjes: Sweet Table Shop
Taart en cakepops: De Verleidelijke Tafel

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg!! Je hebt er echt een leuke draai aangegeven!!

  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk geworden hè. Het is ook echt een leuk thema om mee te werken. Dank je voor het compliment!

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je elke keer zo uitpakt! Je maakt er elke keer weer een feest van!

  BeantwoordenVerwijderen